Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EU

Vandbehandling af poolvandet

Alt, hvad du skal bruge til at holde poolvandet rent

Pumper

Pumpen er poolens hjerte. Poolpumpen transporterer poolvandet rundt i systemet, så det kan blive renset og opvarmet. Poolpumpen er helt afgørende for at sikre rent badevand.

Rensnings-filtre

Filteret er poolens lever og nyrer. Badevandet filtreres og renses, når det løber igennem filteret. Rensningsfiltrene filtrerer bl.a. døde hudceller og andet nedfald. Det er meget vigtigt, at man har et godt og veldimensioneret filter, så poolvandet altid er rent.

Doseringsudstyr

Doseringsudstyret hjælper til med at holde poolen. Doseringsudstyr kan være alt lige fra et simpelt UV-lys til et fuldautomatisk doseringsudstyr, der selv måler og tilsætter kemi til poolvandet.

Kemikalier

Selvom man helst vil undgå kemikalier i sit poolvand, er det desværre nødvendigt for at sikre den rigtige badevandskvalitet. Uanset om man har doseringsudstyr til poolen, eller man selv tilsætter kemi til poolvandet, skal man altid have et egnet sortiment af poolkemi til sin pool.

Underkategorier

 • Klor produkter til...
  Klor Fokus på kemien til poolen giver rent badevand. Hos iPool.dk tilbyder vi klor til pool. Vi benytter 70/G i vores klor til swimmingpool, og det kan ikke udvikle klorlås. Vi tilbyder alsidigt klor til swimmingpool Vi benytter opløseligt klorgranulat, som kan anvendes til daglig kloring og periodevis chokkloring. Vores klor til swimmingpool er endvidere velegnet til pools, hvor vandet bliver genanvendt år efter år. Vi har både tabletter og flydende. Køb klor til pool online eller i butikken Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om vores klor til pool, som du kan købe online eller i butikken. Du kan skrive til os på e-mail mail@ipool.dk , eller du kan ringe på telefon 44 20 91 18 . Klor til swimmingpool Vandbehandling med klor til swimmingpool. Desinficering af swimmingpools med klor kemi produkter til din pool.
 • Klorfri produkter (kemi)
  Klorfri produkter (kemi) Baquacil pHmb - klorfri vandbehandling af poolvandet
 • Balanceprodukter - pH...
  Balanceprodukter - pH plus / minus pH minus til sænkning af pH værdien i poolvandet. pH plus til at hæve pH værdien i poolvandet. Den korrekte pH-værdi er afgørende, hvis poolvandet skal være rent, pænt og ikke mindst klart at se på. pH-værdien skal tilses og justeres (gerne) flere gange om ugen. Man justerer pH-værdien med pH-minus og pH-plus. Hvis man har automatisk doseringsudstyr anvender man svovlsyre 20%.  
 • Specialprodukter (kemi)
  Specialprodukter (kemi) Hjælpemidler til poolen Grønt vand, tåget vand eller måske en sort kant i vandlinjen? Hjælpemidler til poolen kan f.eks. være algemidler, flokningsmidler eller Net’Skim-poser til at samle fint nedfald fra træerne i poolens skimmer. Enhver poolejer bør have et velassorteret udvalg af hjælpemidler stående på ’poolhylden’, når poolsæsonen starter op. Her er hjælpemidlerne der kan hjælpe med at løse problemerne.
 • Spa produkter (kemi)
  SPA produkter (kemi) Renholdelse af spabadet Lille, stort, ude- og inde. Her finder du alt til renholdelse af alle typer spabade. Et bredt alsidigt sortiment af kvalitetsprodukter.
 • Blue Connect
 • Testsæt
  Testsæt Måleudstyr til poolvandet Kontrol af poolvandet er meget vigtigt. Husk at kontrollere værdierne i poolvandet dagligt for at sikre en optimal vandbalance.
 • Cirkulationspumper
  Cirkulationspumper Pumper til alle typer pools Pumpen er poolens hjerte. Poolpumpen transporterer poolvandet rundt i systemet så det kan blive renset og opvarmet. Poolpumpen er helt afgørende for at sikre rent badevand. Poolpumpen monteres til poolens rør. Den står ofte i et teknikrum sammen med rensningsfilteret og det øvrige doseringsudstyr. Poolpumpen skal helst ikke stå mere end 20 meter fra poolen.  Vi har et bredt sortiment af poolpumper i alle prisklasser. Vi fører både standard pumper og frekvensstyrede pumper med flere hastigheder.
 • Sandfiltre
  Sandfiltre Pool filter til alle pools Filteret er poolens lever og nyrer. Badevandet filtreres og renses, når det løber igennem filteret. Rensningsfiltrene filtrerer bl.a. døde hudceller og andet nedfald. Det er meget vigtigt, at man har et godt og veldimensioneret filter, så poolvandet altid er rent. Rensningsfilteret står i et teknikrum sammen med poolpumpen og det øvrige doseringsudstyr.  Sandfiltre i alle størrelser og udformninger. Hvis sandfilteret skal udskiftes, findes her et bredt sortiment at vælge i mellem. Sandfiltre i alle prisklasser.
 • Halvautomatisk...
  Halvautomatisk vandbehandling Vandbehandling af poolvandet - spar tid og penge Hjælp til vandbehandling af poolvandet. Her findes nogle fantastiske halv/fuldautomatiske hjælpemidler til den daglige vandbehandling af poolvandet.
 • Fuldautomatisk...
  Fuldautomatisk vandbehandling Fuldautomatisk dosering - poolen passer sig selv Til alle dem som bare gerne vil have, at poolen skal passe sig selv. Doseringssystemerne i denne kategori måler og tilsætter selv kemikalier efter behov.
 • Intellipool
  Intellipool Total kontrol over poolen - styr poolen fra sofaen Intellipool er et fuldautomatisk styresystem som tillader brugeren at have fuld kontrol over alle komponenter til poolen (lys, pumpehastigheder, temperaturen i poolvandet osv.)
 • Skimmere, dyser m.m.
  Skimmere og dyser Alt til skimmer og dyser Alle pools har brug for dem. Her findes et bredt udvalg af skimmere og dyser i både PVC og rustfrit materiale. I underguppen findes desuden reservedele til skimmere.
 • Bundudløb
  Bundudløb Bundudløb til pools - tænk praktisk Bundudløb sikrer en bedre vandbehandling af poolvandet. Der ud over har et bundudløb praktiske fordele som sikring af bedre temperaturfordeling i vandet og f.eks. mulighed for afrømning af poolvandet når poolen skal frostsikres ved vintertid.