Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EU

Swimmingpool

iPool fører et stort udvalg af Swimmingpools. Se vores swimmingpool udvalg herunder. Vi kan tilbyde alt fra en byg selv stålpool, til de største og bedste swimmingpool lavet i glasfiber eller beton. Eksempelvis vores infinity og infinity ultra swimmingpool i beton skal opleves!

      


Underkategorier

 • Stålpool
  Stålpool som gør-det-selv eller totalentreprise Hos iPool.dk kan vi tilbyde en stålpool, som vi leverer som gør-det-selv, eller som vi monterer i en totalentreprise. Prisvenlig og nem løsning med en stålpool En stålpool er er en prisvenlig og nem løsning, og den holder gerne i 20-25 år. Desuden kan du selv vælge, om du selv vil stå for visse dele af etableringen. Vi står gerne for det hele fra tegning og udgravning til montering og tilslutning. Vi kan levere polen i rund, oval eller 8-tal, og du kan vælge imellem en dybde på 120 og 150 centimeter. Vidste du?... ... at stålpoolen er den mest anvendte pooltype i Danmark. Stålpoolen findes i 3 forskellige udgaver; Den runde, den ovale og 8 tals-formen. De 3 udgaver fås i dybderne 120 cm. og 150 cm. Stålpoolens gennemsnitlige levetid er 20-25 år. Stålpoolen er en "prisvenlig" og lægger op til, at man selv som kunde kan vælge i hvilken grad, man ønsker at deltage i etableringen af poolen. Kontakt os for at få mere at vide. Du kan skrive til e-mail  mail@ipool.dk  eller ringe på telefon  44 20 91 18 .
 • Betonpool
  Betonpool som medbyg eller i totalentreprise Hos iPool.dk opfører vi gerne din nye betonpool, og du kan selv vælge, hvor meget du vil stå for, men vi kan også stå for din nye pool i en totalentreprise. Køb en betonpool med op til 40 år levetid En betonpool har en meget lang levetid helt op til 40 år, og den kan opføres hurtigt med helstøbte betonelementer. Vi har standardstørrelser, men du kan også få den, som du ønsker. Vi kan blandt andet tilbyde en traditionel pool, men vi har også infinity pool samt infinity ultra pool, hvis det skal være helt unikt. Vidste du?... … at betonpoolen er den mest stabile valg når man vælger pool. Betonkonstruktionens styrke og stabilitet giver poolen en levetid på op til 40 år, før den skal renoveres. Når man bygger en betonpool, kan man selv vælge i hvilket omfang, man ønsker at deltage. Nogle vælger at forestå nogle arbejdesopgaver selv, andre vælger, at lade os stå for hele entreprisen. Valget er helt jeres eget. Kontakt os på e-mail mail@ipool.dk  for at få et uforpligtende tilbud eller ring på telefon 44 20 91 18 .
 • Glasfiberpool
 • Glasfiberpool -...
  Glasfiberpool som selvbyg, medbyg eller totalentreprise Hos iPool.dk kan du finde en glasfiberpool i en række forskellige former, og du kan vælge imellem selvbyg, medbyg eller totalentreprise. Formstøbt glasfiberpool med 20 års vandtæthedsgaranti En glasfiberpool er altid 150 centimeter dyb, og standardbredden er 3,7 meter, men vi har også en mindre på 3,2 meget samt en ekstrastor på 4,7 meter. Du bestemmer selv længen på din swimmingpool. Alle glasfiberpools er formstøbte, og der er 20 års garanti på vandtæthed. De er produceret i et stilrent design med en fantastisk finish. Kontakt os på e-mail mail@ipool.dk , hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 44 20 91 18 .
 • Renovering af pool
  Renovering af pool af beton, stål og træ Hos iPool.dk tilbyder vi ombygning og renovering af pool i beton, stål og træ. En pool holder ikke evigt, og undervejs er det nødvendigt med vedligeholdelse. Alle former for ombygning og renovering af pool Vi har stor erfaring med renovering af pool og andre badeanlæg. Vi kan tilbyde en større totalrenovering eller en omfattende ombygning. Vi kan også varetage mindre ombygninger samt løbende renoveringsopgaver. Det er forskelligt, hvad der er behov for, og det afhænger naturligvis også af materialerne, men vi tilbyder råd og vejledning, så du kan tage den bedste beslutning. I nedenstående kategorier har vi forsøgt at give jer en mulighed for at få et overblik over materialerne, der skal anvendes til renoveringen/ombygningen af poolen. Kontakt os telefon 44 20 91 18  eller på e-mail mail@ipool.dk  for at få et uforpligtende tilbud.