Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EU

Stålpool som gør-det-selv eller totalentreprise

Hos iPool.dk kan vi tilbyde en stålpool, som vi leverer som gør-det-selv, eller som vi monterer i en totalentreprise.

Prisvenlig og nem løsning med en stålpool

En stålpool er er en prisvenlig og nem løsning, og den holder gerne i 20-25 år. Desuden kan du selv vælge, om du selv vil stå for visse dele af etableringen. Vi står gerne for det hele fra tegning og udgravning til montering og tilslutning. Vi kan levere polen i rund, oval eller 8-tal, og du kan vælge imellem en dybde på 120 og 150 centimeter.

Vidste du?...

... at stålpoolen er den mest anvendte pooltype i Danmark. Stålpoolen findes i 3 forskellige udgaver; Den runde, den ovale og 8 tals-formen. De 3 udgaver fås i dybderne 120 cm. og 150 cm.

Stålpoolens gennemsnitlige levetid er 20-25 år. Stålpoolen er en "prisvenlig" og lægger op til, at man selv som kunde kan vælge i hvilken grad, man ønsker at deltage i etableringen af poolen.Kontakt os for at få mere at vide. Du kan skrive til e-mail mail@ipool.dk eller ringe på telefon 44 20 91 18.

Underkategorier

  • Komplette stålpoolpakker
    Komplette stålpoolpakker Let og overskueligt at få en pool Vi har lavet poolpakkerne for at gøre det hurtigt og sikkert at finde en pool, der passer til jeres behov. Stålpoolpakkerne indholdet de materialer, der er nødvendige for at etablere en stålpool. Ved at vælge en poolpakke får man altså en færdig pakkeløsning. Poolpakkerne er især lavet til dem som ønsker at stå for størstedelen af etableringen selv. Pakkerne giver den fornødne sikkerhed for at de ting I vælger passer sammen. Hurtigt levering Vi har lavet stålpakker i de størrelser og former vi har lageført. Ved at vælge en af vores stålpoolpakker er man sikker på, at poolen er på lager og poolpakken derfor kan leveres forholdsvis hurtigt. Klik på brochuren og læs mere om stålpoolpakkerne.
  • Rund stålpool
    Rund stålpool Runde stålpools, linere til runde stålpools og tilbehør. Den runde stålpool er enkel og overskuelig at etablere. Poolen kan både placeres over jordniveau og under jordniveau. Klik ind på produkterne herunder og se mere om størrelser, priser, farver osv.. Læs mere om stålpoolen her
  • Oval stålpool
    Oval stålpool Ovale stålpools, linere til ovale stålpools og tilbehør. Den ovale stålpool er enkle og overskuelig at etablere. Poolen etableres normalt under jordniveau pga. opbygningen. Klik ind på produkterne herunder og se mere om størrelser, priser, farver osv.. Læs mere om stålpoolen her
  • Tilbehør til stålpools