Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rund stålpool

Runde stålpools, linere til runde stålpools og tilbehør.

Den runde stålpool er enkel og overskuelig at etablere. Poolen kan både placeres over jordniveau og under jordniveau.

Klik ind på produkterne herunder og se mere om størrelser, priser, farver osv..


Læs mere om stålpoolen her

Viser 1 - 4 af 4
 • DKK 6.895,00

  Pakken indeholder: Bund og toplister, coated varmgalvaniseret stålside og forfabrikeret liner (dug). Stålpoolen er den mest anvendte poolløsning i Danmark. Det skyldes primært den overskuelige pris og det overkommelige arbejde med at montere poolen. Stålpoolen har en levetid på ca. 20-25 år hvorefter stål og liner skal udskiftes (dette gøres simpelt).  

  DKK 6.895,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 3.095,00

  Udskiftningsliner (dug) til stålpool.  

  DKK 3.095,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 1.299,00

  Tilbehørspakke med renholdelsesudstyr til poolen. Pakken indeholder 1,8-3,6m teleskopstang, børste m/aluminiumsforstærkning, stort bundnet, 10m støvsugerslange, bundsugemundstykke med sidebørster til støvsugning.  Produkterne bruges dagligt til renholdelse af poolen. Indholdet er derfor naturligt udvalgt efter kvalitet, funktionalitet og holdbarhed.

  DKK 1.299,00
  På lager
 • DKK 99.990,00

  Pakken indeholder en færdigbygget stålpool udført med støbt bund og støbte sider. Pakken er en totalentreprise. Dvs. at man får udgravning til poolen, støbning af poolen, etablering af filterinstallation til poolen og montering af alle de dele som følger med i poolpakken. Pakken indeholder ikke bortkørsel af opgravningsjord og montering af el.

  DKK 99.990,00
  Ring for leveringstid
Viser 1 - 4 af 4