Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Viser 1 - 11 af 11
 • DKK 14.995,00

  Udvendig trappe til indbygning i betonpools og stålpools. Trappen monteres i poolkonstruktionen.. Trappen fås i forskellige størrelser og farver. Ved at vælge en formstøbt glasfibertrappe undgår man at skulle støbe en trappe selv, og man sparer udgifter til materialer og evt. folielægning på trappen. 

  DKK 14.995,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 22.795,00

  Hjørnetrappe til betonpools. Trappen monteres i poolkonstruktionen.. Trappen fås i forskellige størrelser og farver. Ved at vælge en formstøbt glasfibertrappe undgår man at skulle støbe en trappe selv, og man sparer udgifter til materialer og evt. folielægning på trappen. 

  DKK 22.795,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 27.395,00

  Stor hjørnetrappe til betonpools. Trappen monteres i poolkonstruktionen.. Trappen fås i forskellige størrelser og farver. Ved at vælge en formstøbt glasfibertrappe undgår man at skulle støbe en trappe selv, og man sparer udgifter til materialer og evt. folielægning på trappen. 

  DKK 27.395,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 33.495,00

  Udvendig rund trappe til betonpools og stålpools. Trappen monteres i poolkonstruktionen.. Trappen fås i forskellige størrelser og farver. Ved at vælge en formstøbt glasfibertrappe undgår man at skulle støbe en trappe selv, og man sparer udgifter til materialer og evt. folielægning på trappen. 

  DKK 33.495,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 39.495,00

  Stor udvendig rund trappe til betonpools og stålpools. Trappen monteres i poolkonstruktionen.. Trappen fås i forskellige størrelser og farver. Ved at vælge en formstøbt glasfibertrappe undgår man at skulle støbe en trappe selv, og man sparer udgifter til materialer og evt. folielægning på trappen. 

  DKK 39.495,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 29.995,00

  Udvendig rund trappe til betonpools og stålpools. Trappen er udformet med et loungeområde som man kan sidde eller ligge i. Trappen monteres i poolkonstruktionen.. Trappen fås i forskellige størrelser og farver. Ved at vælge en formstøbt glasfibertrappe undgår man at skulle støbe en trappe selv, og man sparer udgifter til materialer og evt. folielægning på...

  DKK 29.995,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 34.495,00

  Stor udvendig rund trappe til betonpools og stålpools. Trappen er udformet med et loungeområde som man kan sidde eller ligge i. Trappen monteres i poolkonstruktionen.. Trappen fås i forskellige størrelser og farver. Ved at vælge en formstøbt glasfibertrappe undgår man at skulle støbe en trappe selv, og man sparer udgifter til materialer og evt....

  DKK 34.495,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 23.495,00

  Udvendig rund trappe til betonpools og stålpools. Trappen monteres i poolkonstruktionen.. Trappen fås i forskellige størrelser og farver. Ved at vælge en formstøbt glasfibertrappe undgår man at skulle støbe en trappe selv, og man sparer udgifter til materialer og evt. folielægning på trappen. 

  DKK 23.495,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 24.995,00

  Stor udvendig rund trappe til betonpools og stålpools. Trappen monteres i poolkonstruktionen.. Trappen fås i forskellige størrelser og farver. Ved at vælge en formstøbt glasfibertrappe undgår man at skulle støbe en trappe selv, og man sparer udgifter til materialer og evt. folielægning på trappen. 

  DKK 24.995,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 18.795,00

  Klassisk udvendig romertrappe til betonpools og stålpools. Trappen monteres i poolkonstruktionen.. Trappen fås i forskellige størrelser og farver. Ved at vælge en formstøbt glasfibertrappe undgår man at skulle støbe en trappe selv, og man sparer udgifter til materialer og evt. folielægning på trappen. 

  DKK 18.795,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 34.495,00

  Stor klassisk romertrappe til betonpools og stålpools. Trappen monteres i poolkonstruktionen.. Trappen fås i forskellige størrelser og farver. Ved at vælge en formstøbt glasfibertrappe undgår man at skulle støbe en trappe selv, og man sparer udgifter til materialer og evt. folielægning på trappen. 

  DKK 34.495,00
  Ring for leveringstid
Viser 1 - 11 af 11