Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EU

RivieraPool Royal XL

Ny

Stor glasfiberpool med to delt trappe og repos. Den "royale" glasfiberpool er udformet især til dem som ønsker et fuldt integreret Fun Pak system. Poolens gavl er udformet med trappe i venstre side, et repos i midten og store trappeflader i forskellige niveauer i højre side. Et perfekt valg til dem, hvor poolens gæster er i alle aldersgrupper.

Flere detaljer

DKK 340.095,00

Yderligere information

  • Poolen leveres som en færdig løsning hvor skimmere (2), dyser (4), bundudløb (1) og lys (1 x hvid led lys inkl. transformator) er monteret af RivieraPool. Levering af poolen til pooladressen er inkluderet i prisen. 
  • Skimmer, dyser og lys leveres med fronte i rustfrit stål. Det er muligt at vælge hvide pvc fronte til delene (for samme pris).
 
  • Ovenstående priser inkluderer ikke vandbehandling til poolen eller montering af poolen, herunder også udgravning, støbning, el arbejde osv.. Når man har valgt hvilken/hvilke pool man er interesseret i, hjælper vi med at færdiggøre projektet, så det passer bedst muligt til jeres behov. Priserne på poolen skal ses som en indikator for hvor prisniveauet på poolen befinder sig.
 
  • Billederne er vist med sorte kantfliser (ikke inkluderet).
  • Modstrømsanlæg og/eller Massage system er ikke afbilledet.
  • Rustfrie gelændre kan tilkøbes til kr. 6500,- for et par. (hvide eller rustfrie stål monteret i midten)
 

5 andre produkter i den samme kategori:

Download