Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EU

RivieraPool Linear D-Line XL

Ny

Prisvindende glasfiberpool fra RivieraPool. D-Line kombinerer et stilrent design med funktionalitet. D-Line Linear er udformet med en stor trappe i lige linjer i poolens gavl. Poolen fremstår næsten majæstatisk i sin fremtræden. De minimalistiske former får poolen til at fremtræde enkel og utrolig elegant. D-Line serien er "one of a kind".

Flere detaljer

DKK 327.295,00

Yderligere information

  • Poolen leveres som en færdig løsning hvor skimmere (2), dyser (4), bundudløb (1) og lys (1 x hvid led lys inkl. transformator) er monteret af RivieraPool. Levering af poolen til pooladressen er inkluderet i prisen. 
  • Skimmer, dyser og lys leveres med fronte i rustfrit stål. Det er muligt at vælge hvide pvc fronte til delene (for samme pris).
 
  • Ovenstående priser inkluderer ikke vandbehandling til poolen eller montering af poolen, herunder også udgravning, støbning, el arbejde osv.. Når man har valgt hvilken/hvilke pool man er interesseret i, hjælper vi med at færdiggøre projektet, så det passer bedst muligt til jeres behov. Priserne på poolen skal ses som en indikator for hvor prisniveauet på poolen befinder sig.
 
  • Billederne er vist med grå kantfliser (ikke inkluderet).
  • Modstrømsanlæg og/eller Massage system er ikke afbilledet.
  • Rustfrit gelænder kan tilkøbes til kr. 8800,- pr. stk. (hvidt eller rustfrit stål til højre og/eller venstre side af trappen)
 

5 andre produkter i den samme kategori:

Download