Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EU

RivieraPool Kara D-Line XL

Ny

Prisvindende glasfiberpool fra RivieraPool. D-Line kombinerer et stilrent design med funktionalitet. D-Line Kara er udformet med to ligeløbende trapper, som møder hinanden på midten af poolen (i gavlen). De minimalistiske former får poolen til at fremtræde enkel og utrolig elegant. D-Line serien er "one of a kind".

Flere detaljer

DKK 316.295,00

Yderligere information

  • Poolen leveres som en færdig løsning hvor skimmere (2), dyser (4), bundudløb (1) og lys (1 x hvid led lys inkl. transformator) er monteret af RivieraPool. Levering af poolen til pooladressen er inkluderet i prisen. 
  • Skimmer, dyser og lys leveres med fronte i rustfrit stål. Det er muligt at vælge hvide pvc fronte til delene (for samme pris).
 
  • Ovenstående priser inkluderer ikke vandbehandling til poolen eller montering af poolen, herunder også udgravning, støbning, el arbejde osv.. Når man har valgt hvilken/hvilke pool man er interesseret i, hjælper vi med at færdiggøre projektet, så det passer bedst muligt til jeres behov. Priserne på poolen skal ses som en indikator for hvor prisniveauet på poolen befinder sig.
 
  • Modstrømsanlæg og/eller Massage system er ikke afbilledet.
  • Rustfrit gelænder kan tilkøbes til kr. 7300,- pr. stk. (hvidt eller rustfrit stål til højre og/eller venstre trappe)
 

5 andre produkter i den samme kategori:

Download