Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EU

RivieraPool Florenz XL

Ny

Stor glasfiberpool i italiensk design med stor trappe i gavlen af poolen. Glasfiberpoolen er meget elegant. Trappen i gavlen åbner poolen op. Florenz står specielt godt til de ejendomme hvor poolen placeres lige ud foran et dørparti som åbnes op til poolens gavl (med trappe).

Flere detaljer

DKK 326.995,00

Yderligere information

  • Poolen leveres som en færdig løsning hvor skimmere (2), dyser (4), bundudløb (1) og lys (1 x hvid led lys inkl. transformator) er monteret af RivieraPool. Levering af poolen til pooladressen er inkluderet i prisen. 
  • Skimmer, dyser og lys leveres med fronte i rustfrit stål. Det er muligt at vælge hvide pvc fronte til delene (for samme pris).
 
  • Ovenstående priser inkluderer ikke vandbehandling til poolen eller montering af poolen, herunder også udgravning, støbning, el arbejde osv.. Når man har valgt hvilken/hvilke pool man er interesseret i, hjælper vi med at færdiggøre projektet, så det passer bedst muligt til jeres behov. Priserne på poolen skal ses som en indikator for hvor prisniveauet på poolen befinder sig.
 
  • Modstrømsanlæg og/eller Massage system er ikke afbilledet.
  • Rustfrie gelændre kan tilkøbes til kr. 9700,- pr. par. (hvidt eller rustfrit stål til højre og venstre for trappen)
 

5 andre produkter i den samme kategori:

Download