Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EU

RivieraPool Classic XL

Ny

Ekstra bred klassisk glasfiberpool med lige og rene linjer. Glasfiberpoolen passer ind i enhver have og kan både bruges til motionssvømning og leg. Denne glasfiberpool kan både leveres med ekstra modstrømsanlæg og massageanlæg hvis man ønsker at tilføre ekstra liv til poolen. 

Flere detaljer

DKK 296.695,00

Yderligere information

  • Poolen leveres som en færdig løsning hvor skimmere (2), dyser (4), bundudløb (1) og lys (1 x hvid led lys inkl. transformator) er monteret af RivieraPool. Levering af poolen til pooladressen er inkluderet i prisen. 
  • Skimmer, dyser og lys leveres med fronte i rustfrit stål. Det er muligt at vælge hvide pvc fronte til delene (for samme pris).
 
  • Ovenstående priser inkluderer ikke vandbehandling til poolen eller montering af poolen, herunder også udgravning, støbning, el arbejde osv.. Når man har valgt hvilken/hvilke pool man er interesseret i, hjælper vi med at færdiggøre projektet, så det passer bedst muligt til jeres behov. Priserne på poolen skal ses som en indikator for hvor prisniveauet på poolen befinder sig.
 
  • Billederne er vist med sorte kantfliser (ikke inkluderet).
  • Modstrømsanlæg og/eller Massage system er ikke afbilledet.
 

5 andre produkter i den samme kategori:

Download