Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EU

RivieraPool Modena xs

Ny

Stilren lille glasfiberpool med en trappe i forskellige niveauer. Glasfiberpoolen er udformet med tanke på at skabe et "værested" i poolen omkring trappen. Trappens forskellige niveauer og udformninger giver plads til leg, hygge og også motion hvis man vælger at integrere det kraftige modstrømsanlæg, der kan tilvælges til poolen. En fantastisk pool til leg og motion.

Flere detaljer

DKK 103.795,00

Yderligere information

  • Poolen leveres som en færdig løsning hvor skimmer (1), dyser (2), bundudløb (1) og lys (1 x hvid led lys inkl. transformator) er monteret af RivieraPool. Levering af poolen til pooladressen er inkluderet i prisen.
  • Skimmer, dyser og lys leveres med fronte i rustfrit stål. Det er muligt at vælge hvide pvc fronte til delene (for samme pris).
 
  • Ovenstående priser inkluderer ikke vandbehandling til poolen eller montering af poolen, herunder også udgravning, støbning, el arbejde osv.. Når man har valgt hvilken/hvilke pool man er interesseret i, hjælper vi med at færdiggøre projektet, så det passer bedst muligt til jeres behov. Priserne på poolen skal ses som en indikator for hvor prisniveauet på poolen befinder sig.
 
  • Billederne er vist med sorte kantfliser (ikke inkluderet).
  • Fun Pak er ikke afbilledet.
  • Rustfrit gelænder kan tilkøbes til kr. 5700,- pr. stk. (hvidt eller rustfrit stål til højre og/eller venstre for trappen)
 

2 andre produkter i den samme kategori:

Download