Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EU

RivieraPool Ancona D-Line s

Ny

Prisvindende glasfiberpool fra RivieraPool. D-Line kombinerer et stilrent design med funktionalitetStilren glasfiberpool med et "up-to-date" design. Poolen er indretttet med en trappe langs siden så den fylder mindst muligt men stadig er funktionel.   

Flere detaljer

DKK 143.095,00

Yderligere information

  • Poolen leveres som en færdig løsning hvor skimmer (1), dyser (2), bundudløb (1) og lys (1 x hvid led lys inkl. transformator) er monteret af RivieraPool. Levering af poolen til pooladressen er inkluderet i prisen.
  • Skimmer, dyser og lys leveres med fronte i rustfrit stål. Det er muligt at vælge hvide pvc fronte til delene (for samme pris).
 
  • Ovenstående priser inkluderer ikke vandbehandling til poolen eller montering af poolen, herunder også udgravning, støbning, el arbejde osv.. Når man har valgt hvilken/hvilke pool man er interesseret i, hjælper vi med at færdiggøre projektet, så det passer bedst muligt til jeres behov. Priserne på poolen skal ses som en indikator for hvor prisniveauet på poolen befinder sig.
 
  • Billederne er vist med grå kantfliser (ikke inkluderet).
  • Modstrømsanlæg og/eller Massage system er ikke afbilledet.
  • Rustfrit gelænder kan tilkøbes til kr. 7300,- (hvidt eller rustfrit stål til trappen)
 

2 andre produkter i den samme kategori:

Download