Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EU

Renovering af pool af beton, stål og træ


Hos iPool.dk tilbyder vi ombygning og renovering af pool i beton, stål og træ. En pool holder ikke evigt, og undervejs er det nødvendigt med vedligeholdelse.

Alle former for ombygning og renovering af pool


Vi har stor erfaring med renovering af pool og andre badeanlæg. Vi kan tilbyde en større totalrenovering eller en omfattende ombygning. Vi kan også varetage mindre ombygninger samt løbende renoveringsopgaver.

Det er forskelligt, hvad der er behov for, og det afhænger naturligvis også af materialerne, men vi tilbyder råd og vejledning, så du kan tage den bedste beslutning.

I nedenstående kategorier har vi forsøgt at give jer en mulighed for at få et overblik over materialerne, der skal anvendes til renoveringen/ombygningen af poolen.

Kontakt os telefon 44 20 91 18 eller på e-mail mail@ipool.dk for at få et uforpligtende tilbud.

Underkategorier

  • Renovering stålpool
    Renovering af stålpool RENOVERING AF STÅLPOOL OG UDSKIFTNING AF LINER I STÅLPOOLS En stålpool holder ca. 20-25 år. I den mellemliggende periode udskiftes lineren/dugen i poolen typisk én eller to gange. I denne kategori findes priser på komplette udskiftningspools, nye linere/duge og andre relaterede produkter til stålpools.
  • Renovering betonpool
    Renovering af betonpool Renovering af betonpools består som udgangspunkt i udskiftning af ny liner/dug i poolen. Lineren tilpasses og svejses på stedet for at sikre den pæneste finish. Vi har stor erfaring indenfor renovering af betonpools og ilægning af liner/folie i betonbassiner.  Læs mere om ilægning af liner her
  • Renovering træpool
    Renovering af træpool Træpools/Folkpools kæver ofte renovering efter ca. 30 år. Renoveringen består typisk i ilægning af en liner/dug og evt. udskiftning af skimmer, dyser og lampe. Nogle renoveringer kræver også montering af nye vandfaste plader på poolens sider hvorefter lineren/dugen kan svejses og tilpasses poolen. Læs mere om liner/dug til træpools her: