Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EU

Overdækning

En god investering til poolen

Spar tid og penge - investér i en overdækning

Overdækning af pooloverfladen er med til at holde på varmen og sikre et lavere forbrug af kemikalier. Det skandinaviske klima er friskt og uforudsigeligt. Men om sommeren vil de fleste poolejere helst have stabilt og varmt vejr. Netop de svingende temperaturer kombineret med nedbør og vind gør, at man som poolejer i Skandinavien er nødt til at fokusere på, hvordan man overdækker sin pool. På de følgende sider kan du læse mere om, hvilke overdækninger der findes. 

Hver overdækningstype har sine fordele. Klik ind på de forskellige overdækninger og find den variant, der passer bedst til jer.

Underkategorier

 • Termotæppe
  Termotæppe til poolen Billigt og praktisk Termotæppet er den mest anvendte overdækningsløsning til pools. Det skyldes dels prisen på tæppet og muligheden for næsten altid at få coveret til at passe til sin pool.  Termotæppet er let at montere. Termotæppets hovedformål er at isolere poolens overflade og sikre, at vinden ikke afkøler poolvandet Isolerer overfladen Termotæppet ligger fladt og tæt til poolvandet og isolerer på den måde overfladen. Absorber solens stråler Termotæppet har indlagt en solfilm på undersiden af tæppet, som absorberer solens stråler.
 • Lamelcover - Grando
  Lamelcover fra Grando til at lukke poolen af Hos iPool.dk kan du få enhver form for lamelcover fra Grando, og det kan naturligvis integreres i poolen. Lamellerne optager minimal plads i en pool. Grando kan levere et lamelcover med solfanger Vi har et bredt udvalg af lameller fra Grando, og derfor kan du finde et, der passer præcist til din pool. Et lamelcover sikrer en optimal termoisolering af pool-overfladen. Desuden kan du vælge en solar-udgave, hvor lamelcoveret fungerer som en stor solfanger. Lamelcoveret kan både stå over poolen som bænkmodel eller være nedbygget i poolen. Lamelcoveret kan fuldt integreres i poolen og har den flotteste finish af alle overdækninger. Du er meget velkommen til at få mere at vide om de forskellige muligheder. Du kan sende en e-mail til os på mail@ipool.dk , eller du kan ringe til os på telefon 44 20 91 18 .
 • Glasoverdækning
  Glasoverdækninger til pools Den mest komplette pooloverdækning Glasoverdækningen er den mest funktionelle overdækning der findes. Med en glasoverdækning er det muligt at bruge poolen mens overdækningen stadig står henover poolen. Glasoverdækningen isolerer poolen og sørger samtidig for, at der ikke er noget, der falder eller blæser i poolen. Sikkerhed Overdækningen lukker tæt til om poolen ved hjælp af aluminiumsskinnerne, som overdækningen kører i. Mange muligheder Glasoverdækningerne leveres i mange forskellige varianter. De mange valgmuligheder sikrer, at man kan finde en glasoverdækning, der passer til poolen og haven.
 • Vintercover
  Vintercover Luk poolen af om vinteren Næsten alle pools har brug for et vintercover når poolen nedlukkes for vinteren. Coveret fastgøres ved hjælp af 6 mm. pløkker som sættes fast i belægningen omkring poolen. Coveret tillader at vand kan sive igennem det mens blade, grene osv. bliver ovenpå. Sikkerhed Vintercoveret er udført i stærke nylontråde, der er forstærket i både længden og bredden. Det sikrer, at man ikke falder igennem coveret. Former Vintercoveret fås i alle størrelser og former. Så selvom man vælger en pool med f.eks. udvendig trappe, så kan man sagtens bestille et vintercover til poolen.