Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Overdækning

Underkategorier

  • Termotæppe
    [vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text] Termotæppe til poolen [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text] Termotæppet er den mest anvendte overdækningsløsning til pools. Det skyldes dels prisen på tæppet og muligheden for næsten altid at få coveret til at passe til sin pool. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="43" alignment="center" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row]
  • Lamelcover - Grando
    Lamelcover fra Grando til at lukke poolen af Hos iPool.dk kan du få enhver form for lamelcover fra Grando, og det kan naturligvis integreres i poolen. Lamellerne optager minimal plads i en pool. Grando kan levere et lamelcover med solfanger Vi har et bredt udvalg af lameller fra Grando, og derfor kan du finde et, der passer præcist til din pool. Et lamelcover sikrer en optimal termoisolering af pool-overfladen. Desuden kan du vælge en solar-udgave, hvor lamelcoveret fungerer som en stor solfanger. Du er meget velkommen til at få mere at vide om de forskellige muligheder. Du kan sende en e-mail til os på mail@ipool.dk , eller du kan ringe til os på telefon 44 20 91 18 .
  • Glasoverdækning
  • Vintercover