Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EU

Oval stålpool

Ovale stålpools, linere til ovale stålpools og tilbehør.


Den ovale stålpool er enkle og overskuelig at etablere. Poolen etableres normalt under jordniveau pga. opbygningen. Klik ind på produkterne herunder og se mere om størrelser, priser, farver osv..

Læs mere om stålpoolen her

Viser 1 - 3 af 3
 • DKK 16.690,00

  Pakken indeholder: Bund og toplister, coated varmgalvaniseret stålside og forfabrikeret liner (dug). Stålpoolen er den mest anvendte poolløsning i Danmark. Det skyldes primært den overskuelige pris og det overkommelige arbejde med at montere poolen. Stålpoolen har en levetid på ca. 20-25 år hvorefter stål og liner skal udskiftes (dette gøres simpelt).  

  DKK 16.690,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 7.595,00

  Forfabrikeret liner (dug).

  DKK 7.595,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 1.295,00

  Tilbehørspakke med renholdelsesudstyr til poolen. Pakken indeholder 1,8-3,6m teleskopstang, børste m/aluminiumsforstærkning, stort bundnet, 10m støvsugerslange og bundsugemundstykke med sidebørster til støvsugning.  Produkterne bruges dagligt til renholdelse af poolen. Indholdet er derfor naturligt udvalgt efter kvalitet, funktionalitet og holdbarhed.

  DKK 1.295,00
  På lager
Viser 1 - 3 af 3