Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EU

Opvarmning af poolen

Varme i poolvandet forlænger poolsæsonen og giver ekstra glæde sommeren over.

Vidste du...?

… at gennemsnitstemperaturen i badesæsonen i uopvarmede pools er 19 til 20 grader?

Det er let at koble varme til poolanlægget. Opvarmning af poolvandet gøres ved hjælp af solvarme, en varmepumpe eller en varmeveksler.

Klik ind på mulighederne og find ud af hvilken opvarmningskilde, der passer bedst til jeres behov.

Underkategorier

  • Varmepumper
    Varmepumper til alle pools Vi har et bredt og alsidigt sortiment af varmepumper i alle prisklasser. Spar penge En varmepumpe får hjælp af lufttemperaturen til at give poolens vand varme. Ved at drive poolvandet igennem varmepumpen, videregiver varmepumpen den varme, den optager fra luften.  Konceptet ”varmepumper til pools” er bygget for at spare store mængder strøm i forhold til traditionel opvarmning af poolvandet med el-varmevekslere. Klik ind på de forskellige varmepumpemodeller og se mere om størrelser og priser.
  • Varmeveksler
    Varmeveksler til swimmingpool som ekstern varmekilde Hos iPool kan du finde en varmeveksler til din pool, som drives af for eksempel gasfyr, pillefyr, solvarmeanlæg eller jordvarmeanlæg. Varmeveksler til alle pools Varmeveksleren kobles simpelt til poolanlægget. Via opvarmning fra jordvarme, solvarme eller f.eks. pillefyr opvarmes varmeveksleren, og på den måde opvarmes poolvandet. Udnyt husets varmekilde, og få en varm pool. Køb en varmeveksler til din pool hos os Vi kan blandt andet tilbyde Hi-flow, som er særdeles velegnet til poolanlæg, der benytter overskudsvarme fra solvarmeanlæg. En varmeveksler placeres ved filterinstallationen, og derpå drives poolvandet igennem varmeveksleren, som videregiver varmen fra den eksterne varmekilde. Varmevekslere kan holde poolens vand varmt, selvom det er meget koldt. Kontakt os gerne for at få flere oplysninger om varmevekslere.
  • Solvarme
    Solvarme til poolen Med solvarme tilkoblet til poolanlægget får man det maksimale ud af soltimerne. Med et korrekt dimensioneret solvarmeanlæg opnår man en varmeeffekt på op til +8 grader. Gratis opvarmning Solvarme bruger solens varme til at varme poolvandet op Solvarme til pools består af specielle solvarmepaneler, der placeres på et garagetag, et hustag eller lignende. Vandet fra poolanlægget drives igennem solvarme- panelerne og bliver på den måde opvarmet af solens varme.