Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EUKantfliser til pools i alle former og alle typer

Hos iPool.dk forhandler vi kantfliser til pool i alle former, og vi kan levere dem med alt til at fuge, klæbe og imprægnere.

Vi tilbyder kantfliser til nye og gamle pools

Vi kan levere alle slags kantfliser, og det kan være til pools, der er runde, ovale, 8-talsformede eller rektangulære. Det kan også være til andre specialbyggede pools. Vi tilbyder totalløsninger, og vi udfører også renovering af pools. Alternativt kan du blot bestille de ønskede fliser, og vi leverer fragtfrit, hvis du køber for over 1.500 kroner.

Let og overskueligt

Klik ind på den type pool som du har (rund, oval, 8-tal eller rektangulær). Herefter kan du vælge hvilken type kantflise du ønsker, og om kantfliserne f.eks. skal leveres med fuge, klæb, imprægnering m.m.

Du kan kontakte os på telefon 44 20 91 18 eller på e-mail mail@ipool.dk for at få et uforpligtende tilbud eller for at få flere oplysninger.

Underkategorier

 • Til firkantede pools
  Kantfliser til firkantede pools Herunder kan man vælge mellem 6 forskellige type kantfliser - alle til firkantede (rektangulære) pools. Fliserne og tilbehøret tilpasses automatisk til den poolstørrelse man vælger. På den måde er I sikret at alt er afstemt og passer til jeres pool.
 • Til runde pools
  Kantfliser til runde pools Herunder kan man vælge mellem 6 forskellige type kantfliser - alle til runde pools. Fliserne og tilbehøret tilpasses automatisk til den poolstørrelse man vælger. På den måde er I sikret at alt er afstemt og passer til jeres pool.
 • Til ovale pools
  Kantfliser til ovale pools Herunder kan man vælge mellem 6 forskellige type kantfliser - alle til ovale pools. Fliserne og tilbehøret tilpasses automatisk til den poolstørrelse man vælger. På den måde er I sikret at alt er afstemt og passer til jeres pool.
 • Til 8-tals pools
  Kantfliser til 8-tals pools Herunder kan man vælge mellem 6 forskellige type kantfliser - alle til 8-tals pools. Fliserne og tilbehøret tilpasses automatisk til den poolstørrelse man vælger. På den måde er I sikret at alt er afstemt og passer til jeres pool.