Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EU

Infinity betonpool

Infinity pool monteres i en totalentreprise

Hos iPool.dk er vi eksperter i pools og tilbehør, og vi kan som noget særligt tilbyde en infinity pool i en totalentreprise. Der er tale om en helt unik løsning.

Vi varetager alt ved montering af infinity pool

Vi tilbyder fleksible løsninger, hvor vi leverer, monterer og installerer, og som noget særligt kan vi levere en infinity pool i en totalentreprise. Vores pakke er inklusiv alt fra udgravning til montering, men prisen er ikke inklusiv bortkørsel af jord og montering af el.

iPool leverer betonpools i helstøbte elementer. Opbygningen i helstøbte elementer gør arbejdsprocessen hurtigere og giver samtidig betonkonstruktionen en øget styrke og stabilitet. 

Udbygningen består i den overløbskasse som poolvandet løber over i, når vandet løber over kanten på poolsiden. Fremgangsmåden ved opbygning af poolen er ellers som ved opbygningen af en standard betonpool, bortset fra der tilbygges en overløbskasse til poolvandet. Denne pool løsning henvender sig især til haver med niveauforskel. 

Infinity betonpoolen fås i standard størrelser, men man vil altid kunne vælge sin helt egen størrelse og form på sin betonpool. 

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 44 20 91 18 eller e-mail mail@ipool.dk for at få flere oplysninger om vores pool-løsninger. 


Viser 1 - 1 af 1 resultat
  • DKK 549.000,00

    Pakken indeholder en færdigbygget betonpool udført i støbte betonelementer. Pakken er en totalentreprise dvs. at man får udgravning til poolen, støbning af poolen, etablering af filterinstallation til poolen og montering af alle de dele som følger med i poolpakken. Pakken indeholder ikke bortkørsel af opgravningsjord og montering af el. Særskilt tilbud...

    DKK 549.000,00
    På lager
Viser 1 - 1 af 1 resultat