Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EU

Eksteriør

Kant- og belægningsfliser

Kantfliser med tilhørende belægningsfliser fås til alle typer pools. Så uanset om man har en rektangulær, rund, oval eller 8-talsformet pool, så kan man få kantfliser og belægningsfliser, der passer. 

Mosaik

Mosaik i en pool er en meget stærk løsning med en ekstraordinær finish. Netop finishen og spillet i mosaikkerne skaber en unik og enestående oplevelse. Vores mosaikker leveres i et utal af farvekombinationer og samspil. Det giver mulighed for at finde den helt rigtige mosaik til ethvert poolprojekt.

Her findes kantfliser, belægningsfliser og mosaik. Klik på underkategorierne for at komme videre til de varer du ønsker at se på.

Underkategorier

  • Kantfliser
    Kantfliser til pools i alle former og alle typer Hos iPool.dk forhandler vi kantfliser til pool i alle former, og vi kan levere dem med alt til at fuge, klæbe og imprægnere. Vi tilbyder kantfliser til nye og gamle pools Vi kan levere alle slags kantfliser, og det kan være til pools, der er runde, ovale, 8-talsformede eller rektangulære. Det kan også være til andre specialbyggede pools. Vi tilbyder totalløsninger, og vi udfører også renovering af pools. Alternativt kan du blot bestille de ønskede fliser, og vi leverer fragtfrit, hvis du køber for over 1.500 kroner. Let og overskueligt Klik ind på den type pool som du har (rund, oval, 8-tal eller rektangulær). Herefter kan du vælge hvilken type kantflise du ønsker, og om kantfliserne f.eks. skal leveres med fuge, klæb, imprægnering m.m. Du kan kontakte os på telefon 44 20 91 18  eller på e-mail mail@ipool.dk  for at få et uforpligtende tilbud eller for at få flere oplysninger.
  • Belægningsfliser
    Belægningsfliser til området omkring poolen Hos iPool.dk leverer vi belægningsfliser til området omkring en pool. Det kan være en ny eller gammel pool, og vi kan enten levere fliserne eller montere en hel pool. Få det rette miljø med flotte belægningsfliser Belægningsfliser og kantfliser bør passe til hinanden, hvad enten de er ens eller matcher. Det skaber den flotteste finish og et flot miljø. Vi leverer gerne totalløsninger, men du kan også blot købe belægningsfliserne online eller i butikken. Se det store udvalg nedenfor. Belægningsfliserne leveres ikke fragtfrit,  (ring for fragtpris) Kontakt os gerne på telefon 44 20 91 18  eller skriv til e-mail mail@ipool.dk for at få et uforpligtende tilbud eller for at få mere at vide.
  • Mosaik
    Mosaik-fliser til pool sælges online og i butik Hos iPool.dk sælger vi mosaik-fliser til pool i hele landet. Du kan bestille online, men du kan også besøge vores butik, hvor du samtidig kan se vores store udvalg. Levering og eventuel montering af mosaik-fliser til pool Vi er eksperter i pools og tilbehør, og vi kan levere mosaik-fliser til pool i butikken eller til døren. Vi tilbyder fri fragt, hvis du køber for over 1.500 kroner. Vi monterer også gerne fliserne, hvis du foretrækker det. Vi kan endvidere levere en hel pool, hvor vi står for alt fra udgravning til montering af fliserne og af installationerne. Kontakt os gerne på telefon 44 20 91 18  for at høre mere eller for at bestille, eller du kan skrive til os på e-mail mail@ipool.dk .