Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Cirkulationspumper

Pumper til alle typer pools


Pumpen er poolens hjerte. Poolpumpen transporterer poolvandet rundt i systemet så det kan blive renset og opvarmet. Poolpumpen er helt afgørende for at sikre rent badevand. Poolpumpen monteres til poolens rør. Den står ofte i et teknikrum sammen med rensningsfilteret og det øvrige doseringsudstyr. Poolpumpen skal helst ikke stå mere end 20 meter fra poolen. 

Vi har et bredt sortiment af poolpumper i alle prisklasser. Vi fører både standard pumper og frekvensstyrede pumper med flere hastigheder.

Underkategorier

 • Reservedele til...
  Reservedele til cirkulationspumper Et bredt overblik over reservedele til cirkulationspumper.
Viser 1 - 11 af 11
 •   Brochure - VS2 Poolpumpe

 • DKK 3.990,00

  SuperFlo poolpumpe Kvalitet behøver ikke altid at koste mange penge! Fantastisk stabil og effektiv poolpumpe. Pumpen leveres i alle størrelser. Pumpen har både indvendigt og udvendigt gevind til montering af rør til og fra pumpen. Det store forfilter sikrer optimal udnyttelse af pumpens kapacitet i det skandinaviske klima (opsamling af nedfald fra...

  DKK 3.990,00
  På lager
 • DKK 4.990,00

  En fantastisk poolpumpe designet til at transportere mest mulig poolvand for færrest mulige hestekræfter. Tilslutningen til pumpen (2") og turbinen (skovhjul og diffuser) har maksimal størelse for at sikre bedst mulig gennemstrømning igennem pumpen. UltraFlow har pga. konstruktionen et utrolig lavt støjniveau. Motordel og forfilter adskilles let via et...

  DKK 4.990,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 5.995,00

  Driftsikker cirkulationspumpe fra Hayward. Pumpen er udformet med et stort forfilter til opsamling af blade og andet løv der trækkes igennem rørsystemet. Pumpen kan desuden vælges med enten 1½" eller 2" gevind alt efter hvilket behov for cirkulation man har. Super Pump pumpen er formentlig den mest anvendte cirkulationspumpe til poolanlæg i Danmark.

  DKK 5.995,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 3.799,00

  Driftsikker cirkulationspumpe fra Kripsol. Pumpen er udformet med et stort forfilter til opsamling af blade og andet løv der trækkes igennem rørsystemet. Pumpen leveres 2" gevind. En rigtig god og stabil pumpe til det danske klima.

  DKK 3.799,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 3.990,00

  En utrolig driftsikker pumpe med stort forfilter. Alt lige fra forfilter til lejer, akseltætning osv. er udført i bedste kvalitet. Denne pumpe kan også arbejde med saltkoncentrationer i badevandet. Alt i alt en driftsikker pumpe med lang levetid.

  DKK 3.990,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 4.995,00

  Fantastisk poolpumpe! Læg især mærke til konstruktionopbygningen på denne poolpumpe. Pumpen er udført med et kæmpe forfilter som sikrer pumpen mod driftstop (perfekt til det Skandinaviske klima). Pumpen er samlet med en stor spændring mellem forfilter og motordel. Det gør det let og bekvemt at rense pumpens skovhjul hvis det bliver nødvendigt.

  DKK 4.995,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 6.995,00

  Stabil og driftsikker poolpumpe. Pumpen supplerer Sta-Rite 2P2R. Denne pumpe findes bare også i 400 volt! Pumpen er lavet med et stort skovhjul som sikrer optimal drift. Pumpen har et lavt støjniveau og passer især til indendørs bassiner (pga. lavt støjniveau) eller udendørs bassiner hvor der tit falder blade e.lign i poolvandet.

  DKK 6.995,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 3.490,00

  Sena cirkulationspumper har en meget høj gennemstrømningsmængde og et lavt støjniveau. Pumperne er selvansugende indtil en sugehøjde på ca. 2 m. Sena-pumperne fremstilles af mineral og glasfiber formstøbt polypropylon og er udstyret med et 2 liters forfilter. Forskruning med klæbemuffe på suge- og tryksiden.

  DKK 3.490,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 5.490,00

  Velfungerende design med transparent forfilterlåg. Victoria Plus-pumperne har et robust pumpehus af glasfiberarmeret polypropylen og et stort forfilter. Forskruning med klæbemuffe på suge- og tryksiden. Tæthedsklasse IP55. 1% saltvandsbestandig, selvansugende.

  DKK 5.490,00
  Ring for leveringstid
Viser 1 - 11 af 11