Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EU

Betonpool som medbyg eller i totalentreprise

Hos iPool.dk opfører vi gerne din nye betonpool, og du kan selv vælge, hvor meget du vil stå for, men vi kan også stå for din nye pool i en totalentreprise.

Køb en betonpool med op til 40 år levetid

En betonpool har en meget lang levetid helt op til 40 år, og den kan opføres hurtigt med helstøbte betonelementer. Vi har standardstørrelser, men du kan også få den, som du ønsker. Vi kan blandt andet tilbyde en traditionel pool, men vi har også infinity pool samt infinity ultra pool, hvis det skal være helt unikt.

Vidste du?...

… at betonpoolen er den mest stabile valg når man vælger pool. Betonkonstruktionens styrke og stabilitet giver poolen en levetid på op til 40 år, før den skal renoveres.

Når man bygger en betonpool, kan man selv vælge i hvilket omfang, man ønsker at deltage. Nogle vælger at forestå nogle arbejdesopgaver selv, andre vælger, at lade os stå for hele entreprisen. Valget er helt jeres eget.

Kontakt os på e-mail mail@ipool.dk for at få et uforpligtende tilbud eller ring på telefon 44 20 91 18.

Underkategorier

  • Standard betonpool
    Standard betonpool iPool leverer betonpools i helstøbte elementer. Opbygningen i helstøbte elementer gør arbejdsprocessen hurtigere og giver samtidig betonkonstruktionen en øget styrke og stabilitet. Betonpoolen fås i standard størrelser, men man vil altid kunne vælge sin helt egen størrelse og form på sin betonpool.
  • Infinity betonpool
    Infinity betonpool Infinity pool monteres i en totalentreprise Hos iPool.dk er vi eksperter i pools og tilbehør, og vi kan som noget særligt tilbyde en infinity pool i en totalentreprise. Der er tale om en helt unik løsning. Vi varetager alt ved montering af infinity pool Vi tilbyder fleksible løsninger, hvor vi leverer, monterer og installerer, og som noget særligt kan vi levere en infinity pool i en totalentreprise. Vores pakke er inklusiv alt fra udgravning til montering, men prisen er ikke inklusiv bortkørsel af jord og montering af el. iPool leverer betonpools i helstøbte elementer. Opbygningen i helstøbte elementer gør arbejdsprocessen hurtigere og giver samtidig betonkonstruktionen en øget styrke og stabilitet.  Udbygningen består i den overløbskasse som poolvandet løber over i, når vandet løber over kanten på poolsiden. Fremgangsmåden ved opbygning af poolen er ellers som ved opbygningen af en standard betonpool, bortset fra der tilbygges en overløbskasse til poolvandet. Denne pool løsning henvender sig især til haver med niveauforskel.  Infinity betonpoolen fås i standard størrelser, men man vil altid kunne vælge sin helt egen størrelse og form på sin betonpool.  Du er velkommen til at kontakte os på telefon 44 20 91 18  eller e-mail mail@ipool.dk for at få flere oplysninger om vores pool-løsninger. 
  • Infinity ultra betonpool
    Infinity ultra betonpool iPool leverer betonpools i helstøbte elementer. Opbygningen i helstøbte elementer gør arbejdsprocessen hurtigere og giver samtidig betonkonstruktionen en øget styrke og stabilitet.  Infinity ultra betyder at poolens vand løber over kanten på minimum 3 af poolens 4 sider. Konstruktionsopbygningen af poolen gør at vandstanden flugter med det omkringliggende terræn.  Infinity ultra betonpoolen fås i standard størrelser, men man vil altid kunne vælge sin helt eget størrelse og form på sin betonpool.