Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Betonpool som medbyg eller i totalentreprise

Hos iPool.dk opfører vi gerne din nye betonpool, og du kan selv vælge, hvor meget du vil stå for, men vi kan også stå for din nye pool i en totalentreprise.

Køb en betonpool med op til 40 år levetid

En betonpool har en meget lang levetid helt op til 40 år, og den kan opføres hurtigt med helstøbte betonelementer. Vi har standardstørrelser, men du kan også få den, som du ønsker. Vi kan blandt andet tilbyde en traditionel pool, men vi har også infinity pool samt infinity ultra pool, hvis det skal være helt unikt.

Kontakt os på e-mail mail@ipool.dk for at få et uforpligtende tilbud eller ring på telefon 44 20 91 18.Underkategorier

  • Standard betonpool
  • Infinity betonpool
    Infinity pool monteres i en totalentreprise Hos iPool.dk er vi eksperter i pools og tilbehør, og vi kan som noget særligt tilbyde en infinity pool i en totalentreprise. Der er tale om en helt unik løsning. Vi varetager alt ved montering af infinity pool Vi tilbyder fleksible løsninger, hvor vi leverer, monterer og installerer, og som noget særligt kan vi levere en infinity pool i en totalentreprise. Vores pakke er inklusiv alt fra udgravning til montering, men prisen er ikke inklusiv bortkørsel af jord og montering af el. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 44 20 91 18  eller e-mail mail@ipool.dk for at få flere oplysninger om vores pool-løsninger. 
  • Infinity ultra betonpool
  • Tilbehør til betonpools
  • Trapper til betonpool