Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IPOOL.EU

Belægningsfliser til området omkring poolen

Hos iPool.dk leverer vi belægningsfliser til området omkring en pool. Det kan være en ny eller gammel pool, og vi kan enten levere fliserne eller montere en hel pool.

Få det rette miljø med flotte belægningsfliser

Belægningsfliser og kantfliser bør passe til hinanden, hvad enten de er ens eller matcher. Det skaber den flotteste finish og et flot miljø.

Vi leverer gerne totalløsninger, men du kan også blot købe belægningsfliserne online eller i butikken. Se det store udvalg nedenfor. Belægningsfliserne leveres ikke fragtfrit, (ring for fragtpris)

Kontakt os gerne på telefon 44 20 91 18 eller skriv til e-mail mail@ipool.dk for at få et uforpligtende tilbud eller for at få mere at vide.

Viser 1 - 4 af 4
 • DKK 999,00

  NATURA belægningsfliser er granitfliser. Belægningsfliserne leveres i 60 x 60 cm og 30 x 60 cm. NATURA er ligesom KIRUNA kantfliserne yderst eksklusive og stilrene at se på. NATURA henvender sig til det minimalistiske og stilrene miljø omkring  swimmingpoolen. Fliserne kan med fordel lægges i mindre områder, som bryder det øvrige terræn. Prisen er pr. m2...

  DKK 999,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 699,00

  OLYMPIA (SPARTA) er en sydlandsk inspireret belægningsflise. Fliserne leveres i 50x50cm og har samme overflade som kantflisen SPARTA. Dette flisevalg gør området omkring poolen roligt og varmt at se på. Fliserne er af utrolig høj kvalitet og kan bruges til alle terrasse anlæg. Prisen er pr. m2 og er uden fragt (ring for fragtpris)

  DKK 699,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 749,00

  Fliserne er tilgængelige i moderne storformatet 60x60x2 cm, dette giver dig mulighed for at opnå et unikt high end udtryk til din terrasse eller pool-område.Prisen er pr. m2 og er uden fragt (ring for fragtpris)

  DKK 749,00
  Ring for leveringstid
 • DKK 699,00

  NATURA belægningsfliser er travertinfliser. Belægningsfliserne leveres i 60 x 60 cm og 30 x 60 cm. NATURA er ligesom KIRUNA kantfliserne yderst eksklusive og stilrene at se på. NATURA henvender sig til det minimalistiske og stilrene miljø omkring  swimmingpoolen. Fliserne kan med fordel lægges i mindre områder, som bryder det øvrige terræn. Prisen er pr....

  DKK 699,00
  Ring for leveringstid
Viser 1 - 4 af 4