Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Automatisk rengøring

Rengøringen af poolen bliver let, hvis man investerer i en automatisk støvsuger til poolen. De automatiske støvsugere fås til alle størrelser pools. Der er ikke en opgave, de ikke kan klare. Et must-have for de fleste.

Viser 1 - 6 af 6
  • Uovertruffen støvsuger til rensning af alle typer pools og badebassiner. Støvsugeren fra Dolphin er lavet til at udføre rensning af selv de sværeste bassiner. Maskinen kan opkobles til sin egen applikation til smartphones. Derfra kan man selv bestemme hvordan man ønsker støvsugeren skal rense poolen.  Se...

  • Uovertruffen støvsuger til rensning af alle typer pools og badebassiner. Støvsugeren fra Dolphin er lavet til at udføre rensning af selv de sværeste bassiner. 

  • Uovertruffen støvsuger til rensning af alle typer pools og badebassiner. Støvsugeren fra Dolphin er lavet til at udføre rensning af selv de sværeste bassiner. 

  • Cyklon støvsuger der støvsuger poolbunden. Støvsugeren er let at betjene og let at rense. Tornax er "lillebror" til Zodiac CyclonX Pro. Tornax er særligt egnet til bassiner op til 4 x 8meter.   

  • Cyklon støvsuger der støvsuger både poolbund og poolsider. Støvsugeren er let at betjene og let at rense. Tornax er "lillebror" til Zodiac CyclonX Pro. Tornax er særligt egnet til bassiner op til 5 x 10 meter.    Se mere om støvsugeren i præsentationsvideoen i bunden af skærmen (scroll ned). Kontakt os gerne for mere info.

  • Fantastisk cyclon støvsuger. Støvsugeren er let at betjene og let at rense. Støvsugeren kan indstilles til forskellige programmer så man f.eks. kan vælge om man kun ønsker at få renset poolbunden eller om siderne også skal renses.  Se mere om støvsugeren i præsentationsvideoen i bunden af skærmen (scroll ned). Kontakt os gerne for mere info.

Viser 1 - 6 af 6